Σχετικά με Εμάς
Η εταιρία μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1960. Η έδρα της εταιρίας και το κέντρο διανομής βρίσκονται στη κεντρική λαχαναγορά Αθηνών στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, κατάστημα Λ34-36. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του χονδρικού εμπορίου ελληνικών και εισαγόμενων φρούτων και λαχανικών. Παράλληλα το 2006 ιδρύσαμε ένα νέο υπερσύγχρονο συσκευαστήριο στην Ιεράπετρα της Κρήτης με γνώμονα τη ποιότητα και την απόλυτη εξυπηρέτηση.

Τροφοδοτούμε τους πελάτες μας με φρέσκα φρούτα, λαχανικά, μυρωδικά και χόρτα που συλλέγονται καθημερινά από όλη την ελληνική επικράτεια και εισαγωγές από το εξωτερικό. Όλα τα προϊόντα διατίθενται αναλόγως την εποχή. Η αποθήκευσή τους γίνεται στην έδρα μας ακολουθώντας τους κανόνες υγιεινής. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την άμεση παραλαβή των παραγγελιών σας διαθέτουμε ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία και μικρότερα φορτηγά ώστε τα προϊόντα να φτάνουν φρέσκα στο χώρο σας. Σε εμάς θα βρείτε γρήγορη εξυπηρέτηση, άριστη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές, που θα ικανοποιήσουν απόλυτα τις απαιτήσεις σας.

Η εταιρεία λειτουργεί έξι ημέρες την εβδομάδα και μπορεί να παραδώσει και Κυριακή. Το Σάββατο παρόλο που η εταιρεία παραμένει κλειστή γίνονται παραδόσεις κατόπιν συνεννόησης. Έχουμε μόνιμη και σταθερή συνεργασία με δεκάδες επιχειρήσεις εντός και εκτός Αττικής που μας εμπιστεύονται εδώ και χρόνια. Το ίδιο μπορούμε να επιτύχουμε και με εσάς. Ελάτε στο χώρο μας να γνωρίσετε εμάς και τα προϊόντα μας.